Project Data:

  • Therapy Addition
    • 546 s.f. Addition
    • 825 s.f. Remodel
    • 1,371 s.f. Total
    • New training kitchen
    • New training toilet
    • New therapy courtyard

Project Description:

Plymouth Tower Living & Care Center is an unique 7 story integrated care building that is being fully renovated. As part of the renovation scope, the existing therapy was relocated from the back of the facility to the front. The reorganization allowed us to capture the otherwise unused front lawn for the therapy addition and new therapy courtyard and also offered maximum visibility of the therapy from both the street and the lobby.

The project has received Planning and Cultural Heritage Board approval and is currently in the building permitting process. In the mean time, check out the other phases of renovation already completed at Plymouth Tower Living & Care Center.